Новини

За първи път в България: БМВ вече приема биткойн

Мрежата на Биткойн е вече 8 пъти по-мощна от нивото и при цена 20,000$

Биткойн (BTC) достигна изчислителна мощ, както никога до сега, като скоростта на хеширане достига рекордно високи стойности.

Биткойн продължава да държи бика за рогата

Биткойн продължава да държи бика за рогата. След като удари върховете от $ 8335, оттогава BTC се опитва да установи дали може да завладее $ 8,000 и да го установи като съпротива. Ще разгледаме ценовото действие и какво ни предстои.

Достигнахме ли периода на натрупване, преди следващия ценови бум?

В доклад, публикуван в четвъртък (18 април 2019 г.), анализаторите от Адамант Капитал характеризират настоящия цикъл на Биткойн, като фаза на натрупване. В тази фаза изследователите очакват търговия на граници, характеризираща ценовото действие на BTC.

Глобалният дълг достигна астрономическата сума от 243 трилиона долара. Как влияе това на Биткойн?

Глобалният дълг достигна астрономическата сума от 243 трилиона долара. А сега пазарът на акции става все по-мрачен. На този фон някои инвеститори и финансови специалисти насочват вниманието си към Биткойн и спекулират с подновения интерес към криптовалутата.

Възходът на крипто пазарите продължава с Биткойн над $ 4,900, технологичните алткойни ще отскочат обратно

Водещата криптовалута Bitcoin (BTC) задържа стойността си след рали миналата вечер, като други големи пазари на криптовалута също регистрираха солиден растеж.

Анализ цената на Биткойн 01.04.2019г.

Дневната диаграма за цената на Биткойн, показва цялостна положителна картина за биковете. Блокадата на мечките от предходната седмица на $ 4050, която беше задачата за биковете, бе преодоляна в петък.

Защо Биткойн е несравним?

Професора по икономика Сейфедин Амус казва, че нищо не се е повишавало толкова бързо и на такова ниво, колкото цената на Биткойн - което го прави "несравним" дори с най-успешните компании и новатори.

Анализ цената на Биткойн 21.03.2019г.

След като достигна $ 4,000 за дни, цената на Биткойн затвори над бариерата от $ 4k за първи път през март. Нека да разгледаме по-отблизо ценовото действие, за да го видим, има някакъв знак, че този път ценовото ниво може да се запази.

Скоростта на хеширане отбелязва ново покачване

На 19-ти март процентът на хеширането на Биткойн(BTC) достигна 52 хиляди хеша в секунда, според данните от Blockchain.com.

Известният швейцарски инвеститор Марк Фабер най-накрая купи Биткойн (BTC)

Известният швейцарски инвеститор и критик на централната банка Марк Фабер най-накрая купи Биткойн (BTC). Означава ли това, че мечият пазар е на път да си отиде?

Паксос (PAX) ще пусне монета със златно покритие

Дигитална валута базирана на блокчейн и с покритие от благородни метали, ще бъде пусната тази година, заяви главният изпълнителен директор на Паксос(PAX), Чад Каскарила в интервю за “Fortune's Balancing the Ledger” на 11 март.

Главният изпълнителен директор на Twitter Джак Дорси възнамерява да харчи по $ 10,000 седмично за Bitcoin

Главният изпълнителен директор на Twitter и Square Джак Дорси възнамерява да харчи по 10 000 долара на седмица за Bitcoin (BTC), това сподели самия той в подкаста Приказки от Криптта на 4 март.

Анализ цената на Биткойн 04.03.2019г.

Цената на Биткойн затвори седмицата с 1.5% до $ 3789, въпреки зелената свещ близо, мечките са взели контрол в ранните часове на понеделник сутринта.

Ще станем ли свидетели на "Facebook coin"?

Крипто платежна система, която ще работи от една система за съобщения, отбелязва Times, е идея, която горещо се преследва от няколко световни гиганта за съобщения, като корейската Kakao, Line в Япония и разработената в Русия Telegram.

Калифорния позволява плащанията на данъци и такси с криптовалута за бизнеса свързан с канабис

Законодателите в Калифорния са въвели законопроект, който позволява на бизнеса, свързан с канабиса, да плаща данъци и такси с криптовалута. Законопроектът беше представен от Държавната асамблея на Калифорния на 21 февруари.

Москва ще използва технологията блокчейн за гласуване на предстоящите избори

Московската Градска Дума, местен парламент на руската столица, планира да защити процеса и резултатите от електронното гласуване на предстоящите избори чрез използването на технологията блокчейн.

По разпореждане на Путин, Русия въвежда крипто регулации до Юли 2019

Руският президент Владимир Путин издаде краен срок, в който правителството да приеме регламенти за индустрията за цифрови активи, съгласно инструкциите за Федералното събрание.

Трон се готви също за хард форк

BitTorrent и Tron ще дебютират с множество обновления чрез хард форк в края на месеца (утре 28.02.2019г.), потвърди изпълнителният директор Джъстин Сън в социалните медии.

Предстоящият хард форк на Етериум за 2019

Тъй като сме в последната седмица на февруари, крипто общността очаква двата форка от Ethereum тази седмица.

Майк Новограц: Bitcoin ще бъде цифрово злато, "Суверенитетът трябва да струва много".

Майк Новограц, бивш партньор на Goldman Sachs и основател на крипто-търговската банка Galaxy Digital, твърди, че Bitcoin (BTC) заема уникално място в криптовалутния пейзаж.

Bitcoin потeгля към 4000$?

Тъй като цената на Биткойн приключи седмицата със силен ход в посока нагоре, ще разгледаме какво означава това за Биковете и Мечките.

Какво е Bitcoin?